Industry and commerce

Dägeling/Hohenlockstedt, Germany

Extension of two operational facilities

Erection of a logistics warehouse and an office building, customer: G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG

Key facts
Surface area 2,980 m² (Dägeling) and 2,780 m² (Hohenlockstedt)
ServicesEarthwork, reinforced concrete and steel-frame construction, roofing, facades

G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG has expanded its operations with two new builds: a two-storey logistics warehouse for pharmaceuticals was erected in a semi-circle shape in Dägeling, while in Hohenlockstedt a two-storey office building with a glued laminated timber roof was built by means of reinforced concrete and steel-frame construction.

The warehouse features a high-quality building envelope and insulated floor and ceiling to minimise temperature fluctuations inside. Its facade comprises an aluminium glass structure with painted aluminium in-fills. The office building also has an aluminium glass front, partially covered with coloured in-fills.